Vegyszeradagolás

Adagolástechnika

A vízkőkiválás védelmére egy a vízlágyítás mellet a másik működőképes alternatíva a vegyszeradagolás. A technológia lényege, hogy az átfolyt vízmennyiséggel arányosan keménység stabilizáló vegyszert juttatunk a vízbe, amely a Ca és Mg ionokkal kötést alkotva nem engedi kiválni azokat.

Adagolás egy berendezés védelmére – Piccomat 152 By

Keménységstabilizáló, valamint védőréteg képző, fogyasztásra alkalmas orto- és polyfoszfát keverék ivóvízrendszerbe történő adagolásához. Az adagolót a hőtermelő berendezések védelmére (pl.: kombi cirko, bojler, fűtőberendezés) fejlesztették ki. A készüléket a hőtermelő berendezések töltővezetékébe kell beépíteni. Maximális adagolási teljesítmény 4 mg/l.» Vízszintes és függőleges csővezetékbe is szerelhető
» Állítható adagolási mennyiség egy beépített fojtószelep segítségével
» Beépített légbeszívó szelep a könnyebb szerelés érdekében
» Átlátszó műanyag pohár a könnyebb kezelhetőségért
» Élelmiszer minőségű foszfát keverék
» Egyszerű kezelhetőség

Cseretöltet

A Cillit 55 MH universal gondosan tanulmányozott és adagolt orto- és nátrium - polifoszfát keverék. A termék jellegzetessége, hogy leköti a vízkövet alkotó magnézium és kalcium – karbonátot, s ezáltal a rendszerek valamennyi részén megakadályozza a korróziót és a vízkőképződést. A termék alkalmazása max. 65°C, rézcsövek esetén még max. 75°C vízhőmérsékletig ajánlott. A termék 80 g-os kiszerelésben kapható.

Webes válogatás